77
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 10 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- αλάτι 1 κγ
- γάλα 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- γάλα εβαπορέ 230 ml
- ζαχαρούχο γάλα 160 ml
- βανίλια 2 τμχ
- κακάο 70 γρ
- μερέντα 50 γρ
2 αυγά
10 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 κ. γλ. αλάτι
1 νεροπότηρο γάλα
2 κ.σ. νερό
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Μαρμελάδα φράουλα
10 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 κ. γλ. αλάτι
1 νεροπότηρο γάλα
2 κ.σ. νερό
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Μαρμελάδα φράουλα
250 ml κρέμα γάλακτος
230 ml γάλα εβαπορέ
160ml γάλα ζαχαρούχο
2 βανίλιες
70 γρ. κακάο
50 γρ. μερέντα
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr