149
Υλικά
- καλαμάρια 8 τμχ
- κριθαράκι 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- σπανάκι 200 γρ
- μελίχλωρο 100 γρ
- βιτάμ 2 κσ
- εστραγκόν 1 κσ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντομάτα 2 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- εστραγκόν 0.5 κσ
- μέλι 2 κγ
- ντοματοπελτές 0.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,8 κατεψυγμένα καλαμάρια Παταγονίας KALLIMANIS 200 γρ. κριθαράκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κλων. σέλερι 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 200 γρ. σπανάκι 100...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr