137
Υλικά
- κριθαράκι 350 γρ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- βούτυρο 100 γρ
- μετσοβόνε 120 γρ
- γκράνα 3 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- σχοινόπρασο 1 κγ
Το κριθαρότο με κρεμμύδι, μανιτάρια και μετσοβόνε είναι μια πρόσφατη, δικιά μου συνταγή, που προέκυψε από ετερόκλητα ερεθίσματα. Βάση της έμπνευσης αποτελεί βέβαια η διαχρονική αγάπη μου για την υπέροχη γεύση των κρεμμυδιών.
Μια γεύση, που όσο εξελίσσομαι ως μάγειρας και μαθαίνω να τα διαχειρίζομαι καλύτερα, με μεγαλύτερη υπομονή και καλύτερη τεχνική, αναδεικνύεται κάποιες φορές σε συγκλονιστική, μέσα στην απόλυτη απλότητά της.
Μια γεύση, που όσο εξελίσσομαι ως μάγειρας και μαθαίνω να τα διαχειρίζομαι καλύτερα, με μεγαλύτερη υπομονή και καλύτερη τεχνική, αναδεικνύεται κάποιες φορές σε συγκλονιστική, μέσα στην απόλυτη απλότητά της.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr