by admin

Κρητική γραβιέρα (και όχι μόνο) στο ελαιόλαδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Είναι παραδοσιακό μεζεδάκι και προτιμούμε για την παρασκευή του πικάντικα ώριμα τυριά, καλή γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, ακόμη και μυζήθρα. Η δική μου γραβιέρα είναι ήδη έτοιμη για κατανάλωση γιατί την έχω φτιάξει εδώ και μέρες, ενώ τα υπόλοιπα θα ανοιχτούνε τις Απόκριες . Εκτός από τη γραβιέρα χρησιμοποίησα αυτή τη φορά και ξερό αθότυρο. Για τα μπαλάκια ανακάτεψα γλυκιά και ξινή μυζήθρα...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com