223
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 600 γρ
- μπακαλιάρος 600 γρ
- πατάτες 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- λάϊμ 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καρότο -
- κολοκυθάκια -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- ρίγανη 0.5 κγ
Οι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο να τρυπηθούμε από τα κόκαλά του. Τραγανές και ροδοψημένες αποτελούν ένα νοστιμότατο γεύμα ή έναν καταπληκτικό μεζέ για ούζο ή μπύρα.Είναι ελαφρές και υγιεινές, αν ψηθούν στο φούρνο. Μπορούμε να τις συνοδεύσουμε με μια πικάντικη σπιτική σάλτσα και αρκετή φρέσκια σαλάτα εποχής, για να πετύχουμε έναν φανταστικό και χορταστικό συνδυασμό πρωτεΐνης και λαχανικών.Αν προετοιμάσουμε αρκετές και τις φυλάξουμε στην κατάψυξη, τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε, όποτε τις χρειαστούμε και
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com