80
Υλικά
- μπαγκέτα 8 φέτ
- μοτσαρέλα 100 γρ
- ρόκα 100 γρ
- ντοματίνια 5 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά : 8 φέτες γαλλική μπαγκέτα 100 γρ. μοτσαρέλα 100 γρ. ρόκα (baby) 5 ντοματίνια Για το ντρέσινγκ : 60 ml (1/4 φλιτζανιού) ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr