by admin

Κυδώνια Αχνιστά με Σκόρδο και Ούζο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Μπορούμε ακόμη να τα αχνίσουμε σκεπασμένα για μερικά λεπτά και κατόπιν να τους προσθέσουμε λευκό κρασί ή ούζο. Έτσι όμως χάνουν ένα μέρος από τη νοστιμιά τους και γίνονται λίγο σκληρά, όπως ισχυρίζονται όσοι τα προτιμούν ωμά. Με τον ίδιο τρόπο αχνίζονται οι γυαλιστερές και τα μύδια.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com