62
Υλικά
- κυδώνια 8 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ρύζι γλασέ 0.33 φλ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 5 κσ
- λευκό κρασί 0.33 φλ
- βούτυρο αγελάδος 1.5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 8 κυδώνια μέτριου μεγέθους 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ⅓ φλιτζ. ρύζι γλασέ 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο ½ κ.γ. κανέλα 1 πρέζα ζάχαρη 5 κ.σ. ελαιόλαδο ⅓ φλιτζ. κρασί λευκό 1½ κ.σ. βούτυρο αγελάδος 1 λεμόνι (ο χυμός του) 1 φλιτζ. νερό αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr