137
Υλικά
- κυδώνια 1.5 κιλ
- αρμπαρόριζα 1 κλων
- ζάχαρη 500 γρ
- αμύγδαλα -
Υλικά Κυδώνια 1 1/2 κιλό Αρμπαρόριζα 1 κλωναράκι Ζάχαρη 500 γρ. Αμύγδαλα ασπρισμένα Νερό για βράσιμο ΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια μακρόστενα, τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα, το νερό πρέπει να τα σκεπάζει και πρέπει να μαλακώσουν πολύ. Τα σουρώνουμε σε μεγάλο σο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr