by admin

Κυδωνόπαστο (κυδωνιών συνέχεια...)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πολλοί συγχέουν το κυδωνόπαστο με τον πελτέ.Όμως δεν είναι τα ίδια, ούτε στην  εμφάνιση , ούτε στον τρόπο που τα φτιάχνουμε, ούτε βέβαια στη γεύση.Για τον πελτέ χρησιμοποιούμε τον ζωμό από βρασμένα κυδώνια, δηλαδή το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε, ενώ για το κυδωνόπαστο τον πολτό των κυδωνιών ( για τη μαρμελάδα και το ζωμό και τον πολτό ).Έβρασα 3 κυδώνια κομμένα στα 8 μαζί με τα φλούδια και τα κουκούτσια 4 άλλων που είχα χρησιμοποιήσει για το γλυκό μου.Τα έβαλα σε κατσαρόλα με νερό που τα σκέπαζε 1-2 δάκτυλα με 1 ξύλο κανέλας και όταν πήρε βράση, χαμήλωσα τη θερμοκρασία και τ
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com