by admin

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & ΖΕΣΤΗ ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο 30 γρ. γαλέτα 30 ml. ελαιόλαδο Για την παντζαροσαλάτα 100 γρ. βρασμένα παντζάρια 50 γρ. baby σπανάκι ½ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο Αρωματικό λαδολέμονο 100 ml. ελαιόλαδο 30 ml. χυμό λεμονιού 10 γρ. κάπαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: παντζαροσαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.ucook.gr