by admin

ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ & ΣΠΑΝΑΚΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, πράσινο & κόκκινο 1 κ.γ. σπόρους γλυκάνισου 1 σφηνάκι ούζο 200 γρ. σπανάκι (αντίδια, βλήτα ή ζοχιά) 2 κρεμμύδια φρέσκα ½ λεμονόχορτο ½ ματσ. άνηθο 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Απαλό 1 λεμόνι Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι-πιπέρι Χυμό από 2 λεμόνια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr