74
Υλικά
- λαβράκι 600 γρ
- χοντρό αλάτι 900 γρ
- αλάτι 900 γρ
- αυγά τμχ
- πράσινο πιπέρι 2 κσ
- κόκκινο πιπέρι 2 κσ
- πιπέρι 2 κσ
- γλυκάνισο 1 κγ
- ούζο 1 σφην
- σπανάκι 200 γρ
- αντίδια 200 γρ
- βλίτα 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λεμονόχορτο 0.5 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- πιπέρι -
- μουστάρδα 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, πράσινο & κόκκινο 1 κ.γ. σπόρους γλυκάνισου 1 σφηνάκι ούζο 200 γρ. σπανάκι (αντίδια, βλήτα ή ζοχιά) 2 κρεμμύδια φρέσκα ½ λεμονόχορτο ½ ματσ. άνηθο 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Απαλό 1 λεμόνι Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι-πιπέρι Χυμό από 2 λεμόνια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr