514
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- λεμόνι 2 τμχ
- μουστάρδα 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- λευκό κρασί 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μαγειρεύουμε το κουνέλι χωρίς σάλτσες, με τα μυρωδικά του και το λεμόνι δίνοντάς του μια άλλη γεύση και άρωμα που του ταιριάζει απόλυτα. Υλικά: κουνέλι, κεφαλοτύρι, κορν φλάουρ, σκόρδο, δεντρολίβανο, λεμόνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο lakiskoutalakis.blogspot.gr