by admin

ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγη που μας προτεινει η φιλη nanocucina, προερχεται απο την Liguria (Genova) και ειναι παρα πολυ απλη και ευκολη. Το αποτελεσμα με εξεπληξε ευχαριστα. Μονο που θα διαφωνισω με την φιλη που προτεινει να σερβιριστει μολις βγει απο τον φουρνο. Την επομενη ημερα που τη δοκιμασα ξαναζεσταμενη ηταν πιο νοστιμη και επισης τα κομματια κοβοντουσαν με ευκολια, χωρις να διαλυονται. Αλλα ας παμε να δουμε την συνταγη. Σε γενικες γραμμες εμεινα πιστη στις υποδειξεις της nanocucina, αυξανοντας μονο λιγο τις ποσοτητες, καθως οι Ιταλοι αυτα τα πιατα τα σερβιρουν ως πρωτα και ειναι λιγο τσιγγουνικα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: λαζάνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com