41
Υλικά
- ρεβίθια 200 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μπρόκολο 1 τμχ
- αντζούγιες 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πεκορίνο 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- γάλα φρέσκο 0.5 λτ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 -
- μοσχοκάρυδο -
Η συνταγη που μας προτεινει η φιλη nanocucina, προερχεται απο την Liguria (Genova) και ειναι παρα πολυ απλη και ευκολη. Το αποτελεσμα με εξεπληξε ευχαριστα. Μονο που θα διαφωνισω με την φιλη που προτεινει να σερβιριστει μολις βγει απο τον φουρνο. Την επομενη ημερα που τη δοκιμασα ξαναζεσταμενη ηταν πιο νοστιμη και επισης τα κομματια κοβοντουσαν με ευκολια, χωρις να διαλυονται. Αλλα ας παμε να δουμε την συνταγη. Σε γενικες γραμμες εμεινα πιστη στις υποδειξεις της nanocucina, αυξανοντας μονο λιγο τις ποσοτητες, καθως οι Ιταλοι αυτα τα πιατα τα σερβιρουν ως πρωτα και ειναι λιγο τσιγγουνικα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com