191
Υλικά
- λιγκουίνι 250 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 2 κλων
- βιτάμ 2 κσ
- ελιές 5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- αυγά ψαριών 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
250 γρ. λινγκουίνι2 σκελ. σκόρδο2 κλων. θυμάρι φρέσκο 2 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft5 ελιές1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. αβγά ψαριώνΞύσμα από 1 λεμόνι Από την Ελένη Ψυχούλη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr