110
Οι μακαρονάδες με ψάρι δεν είναι και τόσο συνηθισμένες. Συνήθως προτιμώνται συνδυασμοί ζυμαρικών με θαλασσινά, όπως οι γαρίδες, το χταπόδι ή τα οστρακοειδή. Όμως υπάρχουν και εξαιρετικές περιπτώσεις ψαριών όπως ο φρέσκος τόνος που με την κατάλληλη διαχείριση παράγουν εξαιρετικά πιάτα (βλ. το ιδιαίτερο παστίτσιο με τόνο που είχα φτιάξει πριν λίγες μέρες)! Σήμερα τον χρησιμοποίησα λίγο διαφορετικά, σε μια μακαρονάδα κυριολεκτικά του δεκαλέπτου η οποία ήταν συγκλονιστική και η οποία χρειάζεται 2-3 πολύ απλά υλικά... και φυσικά φρέσκο φιλέτο τόνου!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com