453
Υλικά
- πανσέτα 1 κιλ
- μουστάρδα 200 γρ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- λευκό κρασί 1 σφην
- θυμάρι 2 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το κρεας,και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες τουλαχιστον.Αναυετε τη θρακα και ψηνετε σε δυνατη φωτια για 8’-10’λεπτα και από τις δυο πλευρες.lixoudis.gr
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com