48
Υλικά
- μαργαρίνη 125 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- γάλα 50 ml
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- φαρίνα 250 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
- γάλα 50 ml
- κουβερτούρα -
Υλικά συνταγής για τα μάφινς 125γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100ml. χυμός πορτοκάλι (φυσικός) 50ml. γάλα 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 βανίλια 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο για την επικάλυψη 125γρ. κουβερτούρα 1 κ.σ. μαργαρίνη 50ml. γάλα για το στόλισμα κουβερτούρα τριμμένη πολύχρωμη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr