48
Υλικά
- μαργαρίνη 125 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 70 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- πορτοκάλι 1 -
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 4 κσ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά συνταγής 125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. αλεύρι που γουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο 200γρ. ζάχαρη 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 70ml. γάλα 100ml. χυμός πορτοκάλι (φυσικός) 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) 1 βανίλια 4 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο άχνη ζάχαρη για στόλισμα Σχετικά με τη συνταγή ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr