123
Υλικά
- σφολιατίνια 400 γρ
- γάλα εβαπορέ 410 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- κάστερ πάουντερ 120 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- ζάχαρη άχνη -
- σφολιατίνια 2 πκτ
ΥΛΙΚΑ: 400 gr ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ 410 gr. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 800 ml ΝΕΡΟ 250 gr ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ 120 gr ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 250 gr ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ 4 KOYT. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 2-3 ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.gr