98
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλιες 4 τμχ
- καρύδια 4 κσ
- αμύγδαλα 4 κσ
- φουντουκόπιτα 4 κσ
- ινδοκάρυδο 4 κσ
- γιαούρτι 200 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- λεμόνι 0.5 κούπα/ες
- σταγόνες κουβερτούρας 1 φλ
ΥΛΙΚΑ: 500 gr ΦΑΡΙΝΑ 250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ 3 ΑΒΓΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ Γ B.POWDER 4 ΒΑΝΙΛΛΙΕΣ 4 Κ. Σ. ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ 4 Κ. Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ 4 Κ.Σ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ 4 Κ. Σ. ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ 200 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 Κ. Γ. ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 1 Κ. Γ. ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.gr