123
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- ρακή-τσικουδιά 1 σφην
- τσίπουρο 1 σφην
- αλάτι 1 κγ
- φέτα 500 γρ
- κασέρι 250 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- πιπέρι -
- γάλα -
- σουσάμι -
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ: 500 gr. ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 200 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 200 ΓΡ. Η 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ 1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΡΑΚΗ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟ 1 Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 500 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΑ 250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 150 ΓΡ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.gr