61
Υλικά
- έντερα 200 γρ
- εντόσθια αρνίσια -
- μαρούλι 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- μαργαρίνη 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ρύζι νυχάκι 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά :Την καρδία από το αρνάκι200 γραμμάρια πλεμόνι200 γραμμάρια έντερα2 μαρούλια ψιλοκομμένα3 ματσάκια κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα½ ματσάκι άνηθο½ ματσάκι δυόσμο100 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη150 γραμμάρια ρύζι νυχάκιΑλάτι πιπέριΕκτέλεση :Αφού γυρίσουμε τα έντερα μ΄ ένα μολύβι και τα πλύνουμε πάρα πολύ καλά τα βάζουμε σε μια σουπιέρα με ξύδι και τα αφήνουμε για περίπου μια ώρα, μετά τα
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com