275
Υλικά
- σπαγγετίνι 320 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- χαβιάρι 50 γρ
- αυγά ψαριών 50 γρ
- σολομός 150 γρ
- αλάτι 2 κσ
Πρώτο πιάτο με υπέρκομψα ζυμαρικά που κάνει το τραπέζι μπίλιες. Και ναι, θα σας αρέσει που οι μικρές πέρλες είναι τόσο ικανές στην έκπληξη. Φτιαγμένα με τα υλικά του πρωταγωνιστή, μακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό για ειδικές περιστάσεις και για καθημερινές με έμπνευση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com