61
Υλικά
- μακαρόνια 500 γρ
- αλάτι 2 κσ
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- κανέλα 0.33 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο 500γρ. χυμό ντομάτας (από φρέσκες ντομάτες κατά προτίμηση) 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 ½ ποτήρι νερό περίπου 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη 1 φύλλο δάφνης ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο ⅓ κ.γ. κανέλα αλάτι πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr