104
Υλικά
- portobello 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κύβος κότας 1 τμχ
- λευκό κρασί 120 ml
- θυμάρι 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
Αυτός ο λίγο αντιφατικός τίτλος της συνταγής για τα μανιτάρια αλά κρεμ μας προϊδεάζει για το ότι υπάρχουν τρόποι να ετοιμάζουμε γευστικό αλλά κι ελαφρύ σπιτικό φαγητό αποφεύγοντας τα λιπαρά και τις υπερβάλλουσες θερμίδες. Έτσι τα μανιτάρια αλά κρεμ χωρίς κρέμα ετοιμάζονται μέσα σε μια αραιή κι πολύ αρωματική μπεσαμέλ με ζωμό κοτόπουλου, λευκό κρασί και θυμάρι και σερβίρονται πάνω σε ρύζι basmati με καβουρδισμένα κάσιους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr