126
Υλικά
- ασπρομανίταρα 0.5 κιλ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη -
- δεντρολίβανο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πέρα από τις κλασικές (και πολυαγαπημένες) τηγανιές με χοιρινό και κοτόπουλο, τολμήστε να δοκιμάσετε και τηγανιά μανιτάρια! Νοστιμότατη!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr