137
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αραβοσιτέλαιο 200 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- μανταρίνια 2 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- μαγειρικό λίπος 50 γρ
- ζάχαρη 3.5 ποτ
- χυμός μανταρινιού 1 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Ένα καταπληκτικό, νοστιμότατο γλυκό, πάρα πολύ εύκολο, που πήρε το όνομά του από τα σουρωμένα φύλλα που έχει. Αν το φτιάξουμε σε εποχή που δεν βρίσκουμε μανταρίνια, γίνεται το ίδιο απολαυστικό και με πορτοκάλια. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Μανταρινόπιτα ή πατσαβούρα ...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com