95
Υλικά
- μπεζέδες 12 τμχ
- φράουλες 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- μαρμελάδα βερίκοκο 4 κσ
Ροζέτες μαρέγκας τραγανές εξωτερικά κι αφράτες και μαλακές εσωτερικά να λιώνουν στον ουρανίσκο, σκεπασμένες με μια εύγευστη σαντιγύ φράουλας. Εύκολο ατομικό γλυκό, ιδανικό για μια γρήγορη λύση επιδορπίου, χωρίς να λείπει γεύση και χρώμα. Οι μαρέγκες ή μπεζέδες γίνονται από ασπράδι αυγού, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, και ψήνονται στο φούρνο. Αυτές εδώ μου προσφέρθηκαν έτοιμες χρωματισμένες, με αυτές τις υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, κι έτσι επέλεξα να σας τις προτείνω μόνο με μια ελαφριά, υπόξινη σαντιγύ φράουλας και λίγη μαρμελάδα βερίκοκο. Δικές σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es