78
Υλικά
- ασπράδι 2 τμχ
- ζάχαρη 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- φράουλες 18 τμχ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 1.5 κσ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) Για τη μαρέγκα: 2 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ζάχαρη άχνη 3 κ.γ. βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou ¼ κ.γ. αλάτι Για τα φρούτα: 3 πορτοκάλια 18 φράουλες 50 γρ. ζάχαρη καστανή 1½ κ.σ. βαλσαμικό ξίδι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr