by admin

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) Για τη μαρέγκα: 2 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ζάχαρη άχνη 3 κ.γ. βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou ¼ κ.γ. αλάτι Για τα φρούτα: 3 πορτοκάλια 18 φράουλες 50 γρ. ζάχαρη καστανή 1½ κ.σ. βαλσαμικό ξίδι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr