84
Υλικά
- φράουλες 2 κιλ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κιλ
- βανίλια 1 τμχ
Η μαρμελάδα που τελειώνει πριν καλά καλά τελειώσουν οι φράουλες. Δεν έχω καταφέρει καμία φορά να την κρατήσω μέχρι το χειμώνα, αν και τη φτιάχνω κατά της διάρκεια της φράουλας, δύο και τρεις φορές. Αν οι φράουλες είναι καλές, μου φαίνεται πως είναι από τις καλύτερες μαρμελάδες. Από τις καλύτερες σπιτικές μαρμελάδες, και δεν χρειάζονται πρόσθετα γεύσης. Το πολύ πολύ, λίγη βανίλια, είναι φουλ αρωματική από μόνη της. Μου αρέσει να είναι γλυκόξινη, δε συνηθίζω να βάζω ένα κιλό ζάχαρη όπως συνηθίζεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι τόσο σταθερή, σαν ζελέ δηλαδή
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com