154
Μετά με μυτερό και κοφτερό μαχαίρι έβγαλα μόνο τη σάρκα τους πετώντας κουκούτσια (πολλά βρε παιδιά) και τις ενδιάμεσες μεμβράνες. και τις έβαλα σε νερό για λίγες ώρες. Μετά τις ξεπίκρισα βράζοντας τες δυο φορές κι από πέντε λεπτά αλλάζοντας το νερό.Όταν αυτή η διαδικασία τελείωσε μέτρησα τον πολτό με φλιτζάνι και πρόσθεσα άλλη τόση ζάχαρη .Τώρα θα μου πείτε τι έκανα τις φλούδες;; Πρόσθεσα κι από αυτές σε αναλογία 10 φλιτζανιών τις φλούδες από 4 γκρέιπ φρουτ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr