176
Φθινοπωρινή κι αρωματική μαρμελάδα με πράσινα μήλα κι αχλάδια, φτιαγμένη με λίγη ζάχαρη και μυρωδικά όπως η κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο. Η ελαφριά αυτή μαρμελάδα γίνεται σχετικά άγλυκη χωρίς να της λείπει το άρωμα και είναι ιδανικό άλειμμα για το πρωινό. Ετοιμάζεται το φθινόπωρο και μπορούμε να την απολαύσουμε ολόχρονα πάνω στο ψωμί, τα μπισκότα ή και στο γιαούρτι για ένα ελαφρύ επιδόρπιο ή ακόμα καλύτερα μπορούμε να την βάλουμε σε σπιτική πάστα φλώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr