by admin

Μαρμελάδα περγαμόντο, μήλο και αχλάδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μια μαρμελάδα σαν αυτή του λεμονιού που, όμως, εμείς δεν θέλουμε την έντονη οξύτητά της οπότε κάτι έπρεπε να κάνω γι αυτό! Δύο ώριμα αχλάδια και δύο ώριμα μήλα, low profile όσον αφορά στο άρωμα και την γεύση, κατάφεραν να χαμηλώσουν την οξύτητα της αρωματικής σάρκας των περγαμόντων που πολτοποιήθηκε κι αυτή μαζί με τις ίνες της και που, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν ενώ ταυτόχρονα βοήθησαν με την πολύτιμη πηκτίνη τους να δέσει εύκολα και γρήγορα η μαρμελάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com