130
Υλικά
- σταφύλια 3 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 κούπα/ες
- κανέλα 2 ξύλο/α
- λεμόνι 0.5 τμχ
Όλο γλύκα!Θα μου πείτε γιατί μαρμελάδα και όχι γλυκό σταφύλι . Αφενός γιατί οι μαρμελάδες έχουν διάφορες χρήσεις (σε μπισκότα, κέικ κλπ) και αφετέρου γιατί στη μαρμελάδα αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλών ειδών σταφύλια ανακατεμένα , ακόμη και ποικιλίες με σπόρια. Δεν είναι ανάγκη οι ρώγες να είναι ολόκληρες. ..
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com