by admin

Μάρμπλ Κέικ με ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Επιστροφή στα παλιά. Η γιαγιά έλεγε ότι αν δεν έχουμε βιτάμ και δεν θέλουμε τη γεύση βουτύρου χρησιμοποιούμε στα γλυκά ελαιόλαδο. Με καλό χτύπημα η γεύση γίνεται ανάλαφρη! Στην παλιά συνταγή κέικ πρόσθεσα ξύσμα λεμονιού και ζάχαρη αρωματισμένη με φυσική βανίλια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.demideli.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ, κέικ μαρμπρέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.demideli.com