57
Υλικά-1/2 πακέτο φασολάκια µαυροµάτικα-1/2 ποτήρι ελαιόλαδο-1 µατσάκι άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένο-1 κρεµµύδι ψιλοκομμένο-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα-1 λεμόνι(το χυμό)-αλάτι-πιπέριΠροετοιμασίαΜουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ. Βράζουµε νερό σε µία κατσαρόλα και ρίχνουμε µέσα τα φασολάκια και αλάτι.Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν.Αφού ψηθούν τα αφήνουμε περίπου 10 λεπτά όπω
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com