77
Υλικά
- φράουλες 250 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- λικέρ φράουλα 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
Αυτό το παγωτό φράουλα με το παστέλ ροζ χρώμα το έφτιαξα πριν μερικές μέρες όταν η ζέστη είχε γίνει αφόρητη στα μέρη μας και χρειαζόμασταν απελπισμένα κάτι για να μας δροσίσει. Είχα όλα τα υλικά διαθέσιμα, μου πήρε μονάχα δέκα με δεκαπέντε λεπτά για να το φτιάξω και χρειάστηκαν μόλις τρεις ώρες για να παγώσει στην κατάψυξη.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com