49
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 1 ποτ
- ελαιόλαδο 1 ποτ
- σπορέλαιο 1 ποτ
- μαργαρίνη 1 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κονιάκ 3 κσ
- μπράντυ 3 κσ
- αλεύρι 8 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- καρύδια 1 ποτ
- ζάχαρη 3 ποτ
- μέλι 3 κσ
- κανέλα 1 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 ποτήρι άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι μαργαρίνη λιωμένη 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ½ λεμόνι (ο χυμός του) 3 κ.σ. κονιάκ ή μπράντι 8 ποτήρια αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. γεμάτο κανέλα ½ κ.γ. γαρύφαλλο ½ κ.γ. σόδα 1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα (για πασπάλισμα) για το σιρόπι 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 3 κ.σ. γεμάτες μέλι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr