49
Υλικά
- μαργαρίνη 0.5 πκτ
- Grand Marnier 60 ml
- κονιάκ 60 ml
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μανταρίνια 2 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- κανέλα 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
δε μπορώ να σκεφτώ Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα...πορτοκάλι,κανέλα,μια ιδέα γαρύφαλλο και μέλι...
Όταν τα πρωτοέφτιαξα,ως νέα μαγείρισσα,στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία...πέρασαν 15 χρόνια και βάλε, για να επιχειρήσω να τα ξανακάνω...και τι αποκοτιά...την ίδια συνταγή διάλεξα!...της Βέφας...
Μόνο που πλέον δεν ήμουν ανίδεη όπως τότε και επιπλέον το είχα βάλει πείσμα να τα καταφέρω-ο επιμένων νικά,ναι,ναι,ναι!! Κάθε χρόνο,όλο και καλύτερα...φέτος δε,ήταν άψογα...
Σας δίνω λοιπόν τη δική μου συνταγή ,καθώς επίσης και μια δυο συμβουλές που πιθανώς να σας βοηθήσουν,αφού εγώ τις ανακάλυψα μετά από τις αποτυχίες μου...
Όταν τα πρωτοέφτιαξα,ως νέα μαγείρισσα,στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία...πέρασαν 15 χρόνια και βάλε, για να επιχειρήσω να τα ξανακάνω...και τι αποκοτιά...την ίδια συνταγή διάλεξα!...της Βέφας...
Μόνο που πλέον δεν ήμουν ανίδεη όπως τότε και επιπλέον το είχα βάλει πείσμα να τα καταφέρω-ο επιμένων νικά,ναι,ναι,ναι!! Κάθε χρόνο,όλο και καλύτερα...φέτος δε,ήταν άψογα...
Σας δίνω λοιπόν τη δική μου συνταγή ,καθώς επίσης και μια δυο συμβουλές που πιθανώς να σας βοηθήσουν,αφού εγώ τις ανακάλυψα μετά από τις αποτυχίες μου...
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com