by admin

Μεσσηνιακός Καγιανάς με παστό ή σύγλινο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παραδοσιακή συνταγή από την Πελοπόννησο που συνδυάζει άψογα τα ιδιαίτερα αρώματα του παστού με την απαλή γεύση της ώριμης καλοκαιρινής ντομάτας. Υλικά: 300 γρ. Παστό ή Σύγκλινο (χοιρινό καπνιστό) 3 κ.σ. Ελαιόλαδο 500 ml Ντομάτα στον τρίφτη 1 κ.γ. ζάχαρη …
Διάβασε τη συνταγή στο www.demideli.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: καγιανάς, χοιρινό καπνιστό
Τοπική: Μεσσηνία

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.demideli.com