77
Υλικά
- μύδια 2 κιλ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- μαϊντανός 1 μάτσο/α
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
Εντάξει το καταλάβαμε, το συνειδητοποιήσαμε, το χωνέψαμε…Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, πάει σε άλλους τόπους και θα κάνει κάποιους μήνες να μας γεμίσει με τα ζεστά του χρώματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε για όσο περισσότερο μπορούμε ζωντανό. Και αυτό το πιάτο, δεν θυμίζει τίποτα λιγότερο από ζεστά καλοκαιρινά βράδια με δροσερό κρασί και καλή παρέα. Αυτά τα Μεθυσμένα αχνιστά μύδια θα μας θυμίζουν πάντα την αγαπημένη μας εποχή!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com