89
Υλικά
- μύδια 2 κιλ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- μαϊντανός 1 μάτσο/α
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
Όλο το μυστικό σε αυτό το φαγητό, κρύβεται στην σάλτσα. Αφήστε την μπόλικη και γεμίστε το κέλυφος με το νόστιμο ζουμάκι πριν φάτε το μύδι ή βουτήξτε φρυγανισμένο ψωμί. Το σκόρδο, το κρασί και το θαλασσινό άρωμα των μυδιών θα σας συγκλονίσει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com