84
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1.5 κιλ
- αλεύρι 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- ζωμός βοδινού 1.5 φλ
- μπύρα 3 φλ
- κονκασέ 1 συσκ
- ντοματάκια 1 συσκ
- Worcestershire sauce 2 κσ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- μαϊντανός -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γραβιέρα 1 φλ
- κασέρι 1 φλ
- ζύμη σφολιάτας 1 φύλλα
- αυγά 1 τμχ
- σουσάμι -
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο 1½ φλ. ζωμός βοδινού 3 φλ. μπίρα 1 συσκευασία συσκευασία ντομάτα κονκασέ ή ολόκληρα ντοματάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr