by admin

Μεθυσμένο Osso Buco (κοινώς μοσχαρίσιο κότσι) στην μαντεμένια κατσαρόλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα!Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης Κουμάντου και σε συνεργασία με τα cookshop αποφάσισαν να μας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε να μαγειρέψουμε, όσοι ενδιαφερόμαστε και έχουμε τη δυνατότητα, με  την μαντεμένια απόλυτη θεά Cocotte της οικογένειας Fontignac.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κατσαρόλας, οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com