by admin

Μεζεδάκι με ξερά σύκα, ρίγανη, αλάτι και μπέικον

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, μέχρι την ρίγανη και το αλάτι είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Καλαμάτα που την απολαμβάνουν την εποχή της συγκομιδής της ελιάς, όπως αναφέρει η Νταϊάνα Κόχυλα στο βιβλίο της "Μεζές", όπου την εντόπισα. Δική μου προσθήκη το μπέικον, που ταιριάζει πολύ με τα ξερά σύκα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μεζέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr