by admin

Μια τέλεια tagliata - ο οδηγός σωστού ψησίματος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μην σας μπερδεύουν τα ονόματα! Entrecôte (με σάλτσα béarnaise) , μοσχαρίσια tagliata (ταλιάτα), New York strip steak, όλα αναφέρονται στο ίδιο κομμάτι κρέατος που στην Ελλάδα το ζητάμε σαν κόντρα σπαλομπριζόλα χωρίς κόκκαλο, σε όποιο πάχος θέλουμε και δεν το χτυπάμε να πλατύνει. διαβάστε περισσότερα
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα, σπαλομπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr