by admin

Μικρά ψωμάκια - πλεξουδάκια με αλεύρι ζέας και σουσάμι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα αλεύρι που δοκίμασα καθαρά από περιέργεια γιατί διάβαζα γι αυτό σε φιλικά blogs. To αποτέλεσμα όμως με αποζημίωσε κι ας μην το περίμενα! Παρά την ιδιαιτερότητά του ως προς την ποιότητα και την ποσότητα της γλουτένης του το αλεύρι ζέας στάθηκε στο ύψος του και "μετατράπηκε" σε ψωμάκια νοστιμότατα που "φέρνουν" προς το χωριάτικο ψωμάκι. Μαζί με το σουσάμι το πλεξουδοψωμάκι έγινε σκέτο "λουκούμι"!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com