104
Υλικά
- αλεύρι ζέας 500 γρ
- καλαμποκάλευρο 100 γρ
- γάλα καρύδας 100 γρ
- γάλα αμυγδάλου 100 γρ
- μαγιά ξερή 1.5 φακ
- φρουκτόζη 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι 1 κσ
- σουσάμι 2 κσ
Ένα αλεύρι που δοκίμασα καθαρά από περιέργεια γιατί διάβαζα γι αυτό σε φιλικά blogs. To αποτέλεσμα όμως με αποζημίωσε κι ας μην το περίμενα! Παρά την ιδιαιτερότητά του ως προς την ποιότητα και την ποσότητα της γλουτένης του το αλεύρι ζέας στάθηκε στο ύψος του και "μετατράπηκε" σε ψωμάκια νοστιμότατα που "φέρνουν" προς το χωριάτικο ψωμάκι. Μαζί με το σουσάμι το πλεξουδοψωμάκι έγινε σκέτο "λουκούμι"!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com