88
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- βούτυρο 300 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε το γεγονός ότι μου περίσσεψε κρέμα από το Paris-Brest οπότε σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ένα millefeuille . Θα μου πείτε ότι έχω ξαναφτιάξει και θα έχετε δίκιο αλλά τότε έδωσα τη συνταγή της κρέμας ζαχαροπλαστικής και χρησιμοποίησα έτοιμο φύλλο σφολιάτας. Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας τραγανή και βουτυράτη σφολιάτα είτε για γλυκές είτε για αλμυρές δημιουργίες.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com