87
Υλικά
- πράσινο μήλο 1 τμχ
- μαρμελάδα μήλο 400 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- σιμιγδάλι 3 κσ
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- βούτυρο αγελάδος 160 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- λικέρ 2 κσ
- κονιάκ 2 κσ
Οι αναλογίες διορθώθηκαν με 2-3 δοκιμές, χρησιμοποιήθηκαν τα κλασικά «μηλοπιτένια» μυρωδικά, μπήκε και λίγο σιμιγδάλι για τα υγρά και η μηλόπιτα είναι πλέον άξια δημοσίευσης!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr